Cafè Uciri: comerç just amb ànima

Elaborat per petits productors A l’Hotel Resguard del Vents tenim una especial sensibilitat pels productes de qualitat i elaborats amb cura, que tinguin una història autèntica de fons i siguin sostenibles. Aquest és el cas de cafè UCIRI de Malongo, produït per petits productors de Mèxic. Ric en...

Llegir més →

Elaborat per petits productors

A l’Hotel Resguard del Vents tenim una especial sensibilitat pels productes de qualitat i elaborats amb cura, que tinguin una història autèntica de fons i siguin sostenibles. Aquest és el cas de cafè UCIRI de Malongo, produït per petits productors de Mèxic. Ric en aromes i sabors, 100% aràbica, la seva collita és respectuosa amb la plena maduresa dels fruits. Se li aplica una torrefacció lenta en 20 minuts, la més tradicional i millor que existeix, per extreure tota la delicadesa dels aromes que conté.

El segell FAIRTRADE-Max Havelaar garanteix que aquest cafè ha estat produït i comercialitzat en conformitat amb els estàndards internacionals del comerç just. Comprar aquest producte, és contribuir a la millora de les condicions de vida i de treball de productors d’Amèrica Central. També a lHote Resguard tota la gamma d’infusions i tes Kahova (by SERHS) tenen el certificat ecològic (EU). Son productes d’alta qualitat, sostenibles i…amb ànima.

FOTO 2