Acord amb Tesla, càrrega cotxes elèctrics

Hem realitzat un acord de c0l·laboració amb Tesla de la mà de Origorooms per tal que els nostres clients que ens visitin amb un cotxe Tesla puguin carregar les seves bateries de forma gratuïta. Tesla és una empresa molt reconeguda d’Estats Units al ser pionera en el sector, aplicant tecnologia ...

Llegir més →

Hem realitzat un acord de c0l·laboració amb Tesla de la mà de Origorooms per tal que els nostres clients que ens visitin amb un cotxe Tesla puguin carregar les seves bateries de forma gratuïta.

Tesla és una empresa molt reconeguda d’Estats Units al ser pionera en el sector, aplicant tecnologia sostenible als seus productes, sobretot vehicles elèctrics (model 3, S, X, Y) però també panells solars, entre altres. La qualitat dels seus productes és molt elevada i presenta detalls innovadors com les dades on line del C02 -la penjada de carboni-no emès pels seus vehicles en qualsevol part del món on hi siguin (www.tesla.com).

Des de l’origen de la construcció de l’Hotel Resguard dels Vents la sostenibilitat i integració a l’entorn han estat principis fonamentals. La reducció d’energia o la màxima utilització d’energia neta com la biomassa han estat accions que hem dut a terme aquests darrers temps. Amb aquest acord esperem la potenciació dels vehicles Tesla i elèctrics al nostre hotel on trobaran un nou punt de càrrega en el seu viatge.