CERTIFICAT D’EXCEL·LÈNCIA DE TRIPADVISOR 2015

099 En reconeixement per la seva excel·lència com a hotel rural-spa, segons les opinions que escriuen els usuaris a la pàgina web de viatges més gran del món. Aquest reconeixement s’ha repetit el juliol del 2015 i també es va produir el juliol del 2014. L’Hotel rural-spa Resguard dels Ven...

Llegir més →

099


En reconeixement per la seva excel·lència com a hotel rural-spa, segons les opinions que escriuen els usuaris a la pàgina web de viatges més gran del món. Aquest reconeixement s’ha repetit el juliol del 2015 i també es va produir el juliol del 2014.

L’Hotel rural-spa Resguard dels Vents va rebre el certificat d’Excel·lència de TripAdvisor®. El guardó, que premia l’excel·lència en hospitalitat, només es concedeix als negocis que reben contínuament opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor i pot optar a ell qualsevol negoci del món que reuneixi els requisits necessaris. Els establiments que han obtingut el Certificat d’Excel·lència es troben per tot el món, i se situen entre els primers llocs dels negocis anunciats en la pàgina web.

En seleccionar els guanyadors del Certificat d’Excel·lència, TripAdvisor s’utilitza per determinar els premiats un algoritme exclusiu que té en compte la puntuació de les opinions. Els negocis han de mantenir una puntuació global de bombolles de TripAdvisor d’almenys quatre de cinc, un volum i una actualització recent de les opinions. Entre d’altres criteris addicionals, també es valora l’índex de popularitat i la permanència en el lloc web.

“A TripAdvisor li complau guardonar els negocis que destaquen per la seva excel·lència de manera constant” va afirmar Marc Charron, president de TripAdvisor for Business. “El certificat d’Excel·lència es concedeix als establiments de tot el món que aconsegueixen els millors resultats, un merescut reconeixement pels comentaris dels que més els importen: els seus clients. Des d’Austràlia fins Zimbabue, volem felicitar els negocis que destaquen per la seva excel·lent hospitalitat per oferir als viatgers de TripAdvisor una excel·lent experiència com a clients “.