Els “Horts del Resguard”, Km 0

La nostra família treballa els camps que envolten el Resguard dels Vents, té cura de les vaques que hi pasturen i cultiva un dels horts que proveeixen de verdures l’hotel. A l’estiu hi ha la màxima producció a Mas Ventaiola i a la Rodona, a Ripoll, l’altre hort familiar. Ara es cullen tomàquets, enci...

Llegir més →

verdures

La nostra família treballa els camps que envolten el Resguard dels Vents, té cura de les vaques que hi pasturen i cultiva un dels horts que proveeixen de verdures l’hotel. A l’estiu hi ha la màxima producció a Mas Ventaiola i a la Rodona, a Ripoll, l’altre hort familiar. Ara es cullen tomàquets, enciams, cogombres, carbassons,…També ens servim dels ous de les gallines que campen per la masia.

La proximitat, el gust i l’alta qualitat del productes són valors essencials de la nostra activitat, que ens condueix a portar el paisatge als plats que oferim al restaurant; com “la sopa freda de tomàquet a l’alfàbrega i mascarpone, les amanides, guarnicions… o els deliciosos ous ferrats”. Gaudiu-ne!

tomàquets hort

VEURE EL MENÚ