Suites

Disposem de tres habitacions "Suites": La Suite Flor de Neu, la Suite Comte Arnau i la Suite Palau del Vent, la millor de les nostres habitacions, un luxe per descansar i gaudir del nostre hotel al màxim......

Llegir més/reservar
3 Suites per gaudir al màxim

SUITE PALAU DEL VENT

 

Suite Palau del Vent
Es tracta de la millor habitació de l’hotel amb una superficie de més de 40 m2 amb banyera d’hidromassatge  a la mateixa estança per gaudir d’un bany amb vista a les muntanyes. Bany complet amb dutxa, Climatització, Televisió, connexió Wi-Fi, caixa forta i sortida directa al jardí.

Capacitat per a dues persones amb opció de bressol.

 


 SUITE COMTE ARNAU

 

Suite Comte Arnau
L’habitació més romàntica, la nostra suite més «sensual», pels seus aromes, colors i textures, amb el Neontantra sofà, una banyera a la mateixa estança des d’on es pot gaudir de les tranquil·les, i relaxants vistes a les muntanyes de la Vall de Ribes. Equipada amb un bany complet amb dutxa, televisió, connexió Wi-Fi gratuïta, climatitzador i caixa forta.

 


SUITE FLOR DE NEU

Suite Flor de Neu

Habitació amb sala d’estar amb sofà amb possibilitat de convertir-lo en sofà-llit per a un o dos nens menors de 12 anys (quàdruple). Molt lluminosa, amb terrassa i vistes panoràmiques, bany complet, climatitzada, TV LCD, connexió Wi-Fi, caixa forta.

 

 

Veure altres habitacions