Nou punt de càrrega per a Cotxes elèctrics-híbrids (ENDESA X)

Seguint amb la idea de sensibilitat ambiental i amb l’objectiu de col·laborar amb una mobilitat més sostenible, hem incorporant un nou punt de càrrega per a tot tipus de cotxes elèctrics de la mà d’Endesa X. Endesa X neix per ser actor clau i liderar la transformació del sector elèctric a Espanya i P...

Llegir més →

Seguint amb la idea de sensibilitat ambiental i amb l’objectiu de col·laborar amb una mobilitat més sostenible, hem incorporant un nou punt de càrrega per a tot tipus de cotxes elèctrics de la mà d’Endesa X.

Endesa X neix per ser actor clau i liderar la transformació del sector elèctric a Espanya i Portugal. Tenen com a objectiu avançar cap a un nou model energètic obert, digital, innovador i sostenible. Aquest nou punt de càrrega és obert al públic, mitjançant la app JuicePass que permet als conductors de vehicles elèctrics realitzar i controlar les seves recàrregues.

Així doncs, a l’Hotel Resguard dels Vents es poden trobar dos punts de recàrrega: un per a vehicles TESLA, des de fa uns anys, i ara un nou punt amb Endesa X per a tot tipus de cotxes.

Ens podreu trobar referenciats a: mapa carregadors