Suites

Disposem de tres habitacions "Suites": La Suite Flor de Neu, la Suite Comte Arnau i la Suite Palau del Vent, la millor de les nostres habitacions, un luxe per descansar i gaudir del nostre hotel al màxim......

Llegir més/reservar
3 Suites per gaudir al màxim

SUITE PALAU DEL VENT (12)-min

Suite Palau del Vent
Es tracta de la millor habitació de l’hotel. Superficie de més de 40 m2 amb banyera d’hidromassatge a la mateixa estança, bany complet, climatitzada, Televisió, connexió Wi-Fi, caixa forta i sortida al jardí. Capacitat per a dues persones amb opció de bressol.


suitecomtearnau

Suite Comte Arnau (2)-min

Suite Comte Arnau
L’habitació més romàntica, la nostra suite més “sensual”, pels seus aromes, colors i textures, amb el Neontantra sofà, una banyera a la mateixa estança des d’on es pot gaudir de les tranquil·les, i relaxants vistes a les muntanyes de la Vall de Ribes. Equipada amb un bany complet amb dutxa de pedra, televisió, connexió Wi-Fi gratuïta, climatitzador i caixa forta.


SUITE FLOR DE NEU (4)-min

Suite Flor de Neu
Habitació amb sala d’estar amb sofà amb possibilitat de convertir-lo en sofà-llit per a un o dos nens menors de 12 anys (quàdruple). Molt lluminosa, amb terrassa i vistes panoràmiques, bany complet, climatitzada, TV LCD, connexió Wi-Fi, caixa forta.