Tractaments & Circuits

Experts professionals desenvolupen una àmplia carta de tractaments corporals (actiu, relaxant, craneofacial) facials, exfoliants o embolcalls fent servir textures com la mel, l’or, la seda, xocolata o herbes d’alta muntanya. Des de 30 minuts 47 euros fins a 60 o 75 minuts.   L’...

Llegir més →

Experts professionals desenvolupen una àmplia carta de tractaments corporals (actiu, relaxant, craneofacial) facials, exfoliants o embolcalls fent servir textures com la mel, l’or, la seda, xocolata o herbes d’alta muntanya. Des de 30 minuts 47 euros fins a 60 o 75 minuts.

 

Resguard dels Vents. Spa. Tractament

L’Spa ofereix diferents opcions combinant els aparells i equipaments de la zona: circuit relaxant, estimulant o de sensacions. Dissenyat per Blue Spa (Porcelanosa).

 

MASSATGES CORPORALS


Localitzat: massatge muscular en una zona localitzada. Produeix una sensació de lleugeresa i descans. cames/esquena/cranial/o podal

– Durada: 30’ – Preu: 47 €

General: massatge corporal muscular personalitzat. Allibera tensions i contractures en les zones més necessitades. Pot ser relaxant o actiu.

– Durada: 45’ – Preu: 58 €

Relaxant+crani-facial: massatge complet i profund amb olis essencials que despertaran els teus sentits. Relaxa tota la musculatura corporal, facial i cranial.

– Durada: 60’ – Preu: 80 €

 

MASSATGES AMB UN TOC ESPECIAL I EXFOLIANT


“Pindes” (saquets d’arròs amb espècies)

Saquets d’arròs i espècies que s’apliquen calents sobre la pell amb olis aromàtics. El massatge es realitza amb diferents pressions i  moviments pel cos provocant una plena relaxació.

Propietats: sedants i antiestrés.

Durada: 60′. Preu: 95 €

_____________________________

 

 “Rose Diamond experience” de Natura Bissé

Completa i delicada exfoliació amb pols de diamant i llavors de rosa mosqueta. Seguida d’una aplicació de diferents olis amb rosa de Damasc.

Propietats: hidratació i nutrició a la pell.

Durada: 60′. Preu: 90 €

_____________________________

 

“Tractament Resguard dels Vents” amb olis de muntanya

Massatge corporal relaxant i sensorial amb una combinació d’olis essencials i extractes naturals de menta, romaní, farigola, espígol, llorer i xiprer.

Pensat per redescobrir tots els sentits deixant un estat de relaxació física i mental.

Deixa’t sorprendre!

Durada: 60′. Preu: 90 €

 _____________________________

 

“Tractament Resguard dels Vents”

Massatge corporal relaxant i sensorial que combina un conjunt de tècniques per alliberar les tensions de la musculatura, l’estrès de la ment i equilibrar el cos.

Durada: 60′. Preu: 90 €

 

 

TRACTAMENTS FACIALS


Tractament d’Oxigen de Natura Bissé

L’oxigen activa les defenses de la pell al mateix temps que aporta energia a les cèl·lules i així elimina les toxines deixant una pell lluminosa i neta.

Propietats: purificant i desintoxicant

 Durada: 45’ – Preu: 95€

_____________________________

Tractament de vitamina C de Natura Bissé

El tractament “Citrus Esencia” inclou una exfoliació facial amb micro partícules de taronja i una sensacional mascareta “soufflé” de Vitamina C pura al 6%.

Propietats: antioxidant i reafirmant

Durada: 45’ – Preu: 95 €

 _____________________________

“Dimaond Experience” de Natura Bissé (una joia per la pell)

Renovador programa antiedat complet: Estimula l’energia cel·lular cutània, potenciant la reparació de la pell. Amb un massatge lifting mio-facial (de la musculatura de la cara). Redueix les línies d’expressió.

Propietats: Protegeix i reforça el sistema de defensa cutani. Nutritiva

Durada: 60’ – Preu: 125 €

____________________________

“Rosa de Bulgària” 

Desperta els sentits amb l’aroma relaxant de la Rosa. Potencia la bellesa i reforça l’autoestima gràcies a l’aplicació de quars de rosa. És un tractament 100% natural.

Propietats: hidrata i regenera la pell. Augmenta l’autoestima

Durada: 45’ – Preu: 95 €

 

TRACTAMENTS CORPORALS


Plàcida Seda

Embolcall corporal a base d’extracte de seda, amb una textura tan suau que actua com una segona pell, i la deixa increïblament bella i sedosa.

Propietats: hidratant i relaxant

 Durada: 60’ – Preu: 105€

_____________________________

Xocolateràpia

Es realitza mitjançant l’aplicació d’aquest deliciós aliment sobre la pell,  ideal per persones estressades; millora l’estat d’ànim.

Propietats: hidratant i reafirmant per la pell, i és un antidepressiu natural.

Durada 60′ –Preu: 100 €

_____________________________

Vinoteràpia

En una sola sessió la pell recobra el tacte de la millor seda i els sentits desperten plens de sensacions vivificants. Amb l’eficàcia del raïm i dels olis perfumats.

Durada 60′ –Preu: 95 €

_____________________________

Fangoteràpia (cames i panxa)

Silueta: indicat en tractaments de cel·lulitis i reductors. Suavitza, remineralitza i remodela la silueta. Conté minerals i alga fucus.

Lleugeresa: aporta sensació de descans, amb acció sobre el sistema circulatori venós i limfàtic. És una combinació de fangs d’origen fòssil, minerals, menta i aigua marina.

Durada 60′ –Preu: 90 €