Practica Nordic Walking!!!

La Marxa Nòrdica Nordic Walking no és simplement caminar amb bastons de la forma que tots coneixem. En el Nordic Walking els bastons no serveixen només per ajudar-nos a mantenir l’equilibri en terrenys difícil o per arrepenjar-nos al caminar. L’ús correcte dels bastons en el Nordic Walking té les seg...

Llegir més →

La Marxa Nòrdica

Nordic Walking no és simplement caminar amb bastons de la forma que tots coneixem. En el Nordic Walking els bastons no serveixen només per ajudar-nos a mantenir l’equilibri en terrenys difícil o per arrepenjar-nos al caminar. L’ús correcte dels bastons en el Nordic Walking té les següents funcions bàsiques:

• Ens ajudar a recuperar la postura correcta de caminar

• Posa en funcionament gran part de la musculatura de la part superior del cos convertint el simple fet de caminar en un exercici físic complert adaptable a qualsevol intensitat.

• A l’utilitzar més grups musculars en cada pas augmentem el consum d’oxigen i per tal cremem més calories.

• L’energia de l’impacte del peu al contactar amb el terra a cada pas per l’efecte del nostre pes és absorbida en gran mesura pels bastons protegint d’aquesta manera totes les nostres articulacions.

El Nòrdic Walking té els seus orígens en l’esquí de fons que és l’esport més complert que existeix. Amb una simple passejada  utilitzarem el 90% dels grans muscles ,utilitzant res més que el pes del nostre cos i els pals adequadament en cada pas el que ens permetrà mantenir el nostre to muscular en perfecte estat.

Hi ha un gran nombre de rutes al voltant de l’Hotel Resguard dels Vents per practicar-ho!. Per a més informació us recomanem els següents webs:

MARXA NÒRDICA A LA VALL DE RIBES

Consulteu promocions. Caminada 3 hores pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser. Apte per a tothom. Tel. 626 111 895

Altres webs d’interès:

SKIMOUNTAIN

Enjoy Nordic Walking