Ruta a peu del Resguard (4km)

Presentem una ruta per caminar pel voltant de l’Hotel Resguard dels Vents, apta per a tothom i de fàcil realització. Té una llargada de 4,2 km, i que es pot dur a terme en un temps màxim d’1 hora. El desnivell acumulat és de 150 metres però al ser circular, l’Hotel és el punt d̵...

Llegir més →

Presentem una ruta per caminar pel voltant de l’Hotel Resguard dels Vents, apta per a tothom i de fàcil realització. Té una llargada de 4,2 km, i que es pot dur a terme en un temps màxim d’1 hora. El desnivell acumulat és de 150 metres però al ser circular, l’Hotel és el punt d’inici (988 metres d’altitud) i de finalització, aquest desnivell un cop arribats a la part mitjana de la ruta, Can Cerdà (km 2,1), serà de baixada.

La caminada transcorre pel mig del bosc amb molta part d’ombra de pins, freixes i boixos. Es pot veure el poble de Batet durant bona part del trajecte. L’arribada a Can Cerdà és suau. Hi trobem grans arbres castanyers de molts anys d’antiguitat amb un diàmetre de troc que han de ser dues persones per abraçar-lo. Es tracta d’un masia de grans dimensions en aquests moments en runes. La tornada serà molt plàcida al fer la ruta de baixada, veien la Vall de Ribes amb el Taga al fons. Molt recomenable per estirar les cames o bé fer-ho corrent amb calçat adient.

ribes-de-freser-campelles-sota-mirada-taga-01