Tractaments facials i corporals

La bona presència et fara sentir bé amb tu mateix....cuida't! ...

Llegir més →

FACIALS

 

Tractament d’Oxígen de Natura Bissé

L’oxígen activa les defenses de la pell al mateix temps que aporta energia a les cèl·lules i així elimina les toxines deixant una pell lluminosa i neta.
Propietats: purificant i desintoxicant.
Durada: 45′

Preu: 95 €

Tractament de Vitamina C de Natura Bissé

El tractament “Citrus Esencia” inclou una exfoliació facial amb microparticules de taronja i una sensacional mascareta soufflé de Vitamina C Pura al 6%.
Propietats: antioxidant i reafirmant.
Durada: 45′

Preu: 95 €

Diamond Experience de Natura Bissé
(com una joia per la pell)

Renovador programa anti-edat complert: estimula l’energia cel.lular cutània, potenciant la reparació de la pell amb un massatge lifting mio-facial (de la musculatura de la cara), redueix les línies d’expressió.
Propietats: protector i reforçant del sistema de defensa cutani.
Durada: 60′

Preu: 125 €

C-plus energy (indicat per la pell de l’home)

Conté Vitamina C Pura que elimina toxines i estimula les defenses de la pell per combatre l’estrès i els radicals lliures. Propietats: hidratant i refrescant. Durada: 45′

Preu: 95 €

FACIAL I CORPORAL

Rosa de Bulgària

Enriqueix els sentits amb el relaxant aroma de la Rosa, potencia la bellesa i reforça l’autoestima gràcies a l’aplicació del quars rosa. És un tractament 100% natural.
Propietats: hidrata i regenera la pell. Augmenta l’autoestima.
Durada: 75′

Preu: 120 €/95 € (només facial de 45′)

TRACTAMENTS  CORPORALS

Plàcida Seda

Embolcall corporal a base d’extracte de seda amb una textura tant suau que actua com una segona pell i la deixa increiblement bella i sedosa.
Propietats: hidratant i relaxant.
Durada: 60′

Preu: 105 €

 Xocolaterapia

Es realitza mitjançant l’aplicació d’aquest deliciós aliment sobre la pell. Ideal per persones estressades, ja que millora l’estat d’ànim.
Propietats: hidratant i reafirmant per la pell i antidepresiu natural.
Durada: 60′

Preu: 100 €

Vinoteràpia

En una sola sessió la pell recobra el tacte de la millor seda i els sentits desperten plens de sensacions vivificants. Amb l’eficàcia del raïm i dels olis perfumats.
Durada: 60′

Preu: 95 €

Fangoteràpia (cames i panxa)

Silueta: indicat en tractaments de celul·litis i reductors. Suavitza, remineralitza i remodela la silueta. Conté minerals i “alga fucus”.
Lleugeresa: aporta sensació de descans, amb acció sobre el sistema circulatori venós i limfàtic. És una combinació de fangs d’origen fòssil, minerals, menta i aigua marina.
Durada: 60′

Preu: 90 €